Salată Orzo cu porumb, fasole verde și roșii

Salată Orzo cu porumb, fasole verde și roșii
Salata Orzo cu porumb, fasole verde și roșii ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 290 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de oțet de vin, muștar dijon, tarhon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată Orzo cu porumb, fasole verde și roșii, Salată Farro cu fasole verde, porumb și roșii Cherry, și Orzo cu Feta, fasole verde și roșii.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți la fierbere aproximativ 2 litri de apă. Între timp, clătiți fasolea verde, tăiați capetele și scoateți orice sfoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Tăiați în lungimi de 2 până la 3 inci.
3
Adăugați fasolea în apă clocotită și gătiți până când abia se înmoaie pentru a mușca, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
4
Se scurge și se scufundă în apă cu gheață până la rece; se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
5
Umpleți aceeași tigaie cu 2 1/2 până la 3 litri de apă și aduceți la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați orzo și gătiți până când abia se înmoaie pentru a mușca, 8 până la 11 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
7
Se scurge și se clătește cu apă rece; se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
8
Între timp, porumb coji, aruncând mătase; clătiți urechile. Ținând fiecare ureche în poziție verticală într-un castron mare și adânc, tăiați sâmburii aproape de știulet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Pentru a face pansament: într-un castron mic, amestecați oțet, ulei de măsline, șalotă, muștar, tarhon și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
TarhonTarhon
MuștarMuștar
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
10
Într-un castron mare și lat, amestecați orzo cu 1/2 cană de pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Adăugați mai multă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
12
Nivelul de răspândire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
13
Puneți sâmburi de porumb, fasole verde și roșii peste paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
Fasole VerdeFasole Verde
TomateTomate
PastePaste
14
Se toarnă pansamentul rămas într-un recipient. Acoperiți și răciți atât salata, cât și pansamentul până când sunt gata de servit.
15
Cu puțin timp înainte de servire, se toarnă trei sferturi din pansamentul rămas peste salată și se amestecă ușor pentru a se amesteca.
16
Adăugați mai mult pansament și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista