Salată Orzo cu porumb, fasole verde și roșii
Salata Orzo cu porumb, fasole verde și roșii ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 290 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de oțet de vin, muștar dijon, tarhon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată Orzo cu porumb, fasole verde și roșii, Salată Farro cu fasole verde, porumb și roșii Cherry, și Orzo cu Feta, fasole verde și roșii.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți la fierbere aproximativ 2 litri de apă. Între timp, clătiți fasolea verde, tăiați capetele și scoateți orice sfoară.
Tăiați în lungimi de 2 până la 3 inci.
Adăugați fasolea în apă clocotită și gătiți până când abia se înmoaie pentru a mușca, 3 până la 5 minute.
Se scurge și se scufundă în apă cu gheață până la rece; se scurge bine.
Umpleți aceeași tigaie cu 2 1/2 până la 3 litri de apă și aduceți la fierbere la foc mare.
Adăugați orzo și gătiți până când abia se înmoaie pentru a mușca, 8 până la 11 minute.
Se scurge și se clătește cu apă rece; se scurge bine.
Între timp, porumb coji, aruncând mătase; clătiți urechile. Ținând fiecare ureche în poziție verticală într-un castron mare și adânc, tăiați sâmburii aproape de știulet.
Pentru a face pansament: într-un castron mic, amestecați oțet, ulei de măsline, șalotă, muștar, tarhon și sare și piper după gust.
Într-un castron mare și lat, amestecați orzo cu 1/2 cană de pansament.
Adăugați mai multă sare și piper după gust.
Puneți sâmburi de porumb, fasole verde și roșii peste paste.
Se toarnă pansamentul rămas într-un recipient. Acoperiți și răciți atât salata, cât și pansamentul până când sunt gata de servit.
Cu puțin timp înainte de servire, se toarnă trei sferturi din pansamentul rămas peste salată și se amestecă ușor pentru a se amesteca.
Adăugați mai mult pansament și sare și piper după gust.