Salată Orzo

Salată Orzo
Nevoie de un garnitură fără lactate? Salata Orzo ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 264 calorii, 10g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 2.0 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 19 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, miere, frunze de busuioc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Salată de pui Orzo și sfaturi sănătoase pentru salată de vară de la Holly Clegg, Salată Orzo, și Salată Orzo.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Se toarnă bulionul într-o cratiță mare. Acoperiți tigaia și aduceți bulionul la fierbere la foc mare. Se amestecă în orzo. Acoperiți parțial și gătiți până când orzo-ul este fraged, dar încă ferm la mușcătură, amestecând frecvent, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Spanac, Curatat Si Fiert La Aburi La Cuptorul Cu MicroundeSpanac, Curatat Si Fiert La Aburi La Cuptorul Cu Microunde
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Scurgeți orzo - ul printr-o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac, Curatat Si Fiert La Aburi La Cuptorul Cu MicroundeSpanac, Curatat Si Fiert La Aburi La Cuptorul Cu Microunde
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Transferați orzo-ul într-un castron larg și aruncați până când orzo-ul se răcește ușor. Puneți deoparte să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac, Curatat Si Fiert La Aburi La Cuptorul Cu MicroundeSpanac, Curatat Si Fiert La Aburi La Cuptorul Cu Microunde
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
5
Aruncați orzo-ul cu fasolea, roșiile, ceapa, busuiocul, menta și suficientă vinetă pentru a acoperi. Condimentează salata, după gust, cu sare și piper și servește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
VinetăVinetă
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Spanac, Curatat Si Fiert La Aburi La Cuptorul Cu MicroundeSpanac, Curatat Si Fiert La Aburi La Cuptorul Cu Microunde
6
Amestecați oțetul, sucul de lămâie, mierea, sarea și piperul într-un blender. Cu mașina în funcțiune, amestecați treptat uleiul. Condimentați vinaigreta, după gust, cu mai multă sare și piper, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
VinetăVinetă
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista