Salata orientală Edamame ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 273 calorii, 16g de proteine, și 12g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați migdale, ulei de susan, oțet de vin de orez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 66%. Încercați Salata chineză Crunch - o salată crocantă cu un dressing oriental este perfectă pentru o după-amiază de vară, Salată Orientală, și Salată Orientală pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie mică la foc mediu-mic; gătiți migdalele până când sunt ușor prăjite și parfumate, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Bateți uleiul de susan, sosul de soia, oțetul, zahărul, usturoiul și ghimbirul împreună într-un bol pentru pansament; condimentează cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei De Susan
Sos De Soia
Oțet
Usturoi
Ghimbir
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Combinați edamame, porumb pentru copii, castane de apă, ridichi, ceapă verde, cilantro și migdale prăjite într-un castron mare; aruncați cu pansament până când este acoperit.