Salată mixtă de rulouri cu sos de condiment cu murături și mărar

Salată amestecată cu rulouri de tobe cu sos de condiment cu murături și mărar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de aperitive. Această rețetă face 4 porții cu 183 de calorii, 2 g de proteine și 14 g de grăsime fiecare. Pentru 1,11 USD per porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Vă este adus de Foodnetwork. Mergeți la magazin și cumpărați gust de murături cu mărar, ceapă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 57%. Încercați Relish de castraveți și murături, Salată de cartofi cu ridichi și condiment dulce de murături și Salată de cartofi și murături pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați salata verde, ceapa și roșiile într-un bol de salată.
Într-un castron mic, combinați ketchup-ul și oțetul.
Se amestecă uleiul de măsline extravirgin într-un flux lent. Amestecați condiția în dressing, apoi turnați dressingul peste salată și amestecați. Condimentam salata cu sare si piper si servim.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salata poate fi combinată cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Casteller Cava Rosado cu un rating de 4,7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Casteller Cava Rosado]()
Casteller Cava Rosado
Casteller Cava Rosé este un vin spumant delicios realizat în metoda tradițională, cu o a doua fermentație în sticlă. Învechit timp de 12 luni pe drojdie înainte de eliberare, oferă în mod constant arome premium. Acest cava vioi și acidulat se va combina bine cu majoritatea tapas-urilor, pe lângă fructe proaspete, tarte cu fructe de pădure și brânzeturi moi, cremoase. Are stil și substanță mai mult decât suficient pentru a fi un aperitiv excelent de unul singur.