Salată mexicană de Quinoa cu fasole neagră, porumb și roșii
Salata mexicană de Quinoa cu fasole neagră, porumb și roșii este o rețetă mexicană care servește 4. Pentru $1.99 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 508 calorii. Această rețetă de la Simply Recipes necesită roșii, fasole neagră, queso fresco și porumb. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 40 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Încercați Săriți orezul și încercați quinoa-salată mexicană de Quinoa cu fasole neagră și porumb, pentru salată de Quinoa cu fasole neagră și porumb, și Salată mexicană de porumb de stradă cu fasole neagră și avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți quinoa clătită, sarea și apa într-o oală și aduceți-o la fierbere. Acoperiți și fierbeți ușor până când quinoa absoarbe toată apa, aproximativ 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
3 Căni De Nectar De Pere
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Se ia de pe foc și se lasă să stea 5 minute.
3
Așezați-l într-un castron mare și pufați-l cu o furculiță pentru a-l ajuta să se răcească mai repede.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
4
Înmuiați ceapa în suc de lămâie: în timp ce quinoa se gătește, pregătiți restul salatei. Înmuiați ceapa roșie în sucul de lămâie și lăsați-o deoparte. Înmuierea cepei în suc de lămâie (sau suc de lămâie sau apă) ajută la îndepărtarea marginii lor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Avocado Hass Ușor Piure
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
3 Căni De Nectar De Pere
5
Se amestecă fasolea neagră pregătită, boabele de porumb, roșiile, brânza, jalapele arkulos, cilantro și uleiul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Porumb
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
6
Adăugați quinoa și ceapa în amestecul de fasole: când quinoa s-a răcit, amestecați-o în amestecul de fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
7
Adăugați ceapa roșie și sucul de lămâie și adăugați sare, mai mult ulei sau suc de lămâie după gust.
Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Chardonnay GEN5. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.