Rețeta salată mexicană de fasole și orez este gata în aproximativ 1 oră și 20 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 10 și costă 97 de cenți pe porție. O porție conține 162 calorii, 7g de proteine, și 1g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână fasole, ardei jalapeno, coajă de tei și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca garnitură. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Salată mexicană de orez și fasole, Salată mexicană de orez și fasole, și Salată mexicană de fasole și orez de porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare de salată, combinați orezul brun, fasolea, fasolea neagră, porumbul, ceapa, ardeiul verde, ardeii jalapeno, coaja și sucul de tei, coriandrul, usturoiul și chimenul. Aruncați ușor toate ingredientele pentru a se amesteca bine și presărați sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Ardei Gras
Fasole
Fasole Neagră
Orez Brun
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
1 Kg Tortillas De Maíz
Usturoi
Chimen
Suc
Ceapă
Porumb
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Puneți la frigider salata timp de 1 oră, aruncați din nou și serviți.
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Williams Selyem Westside Road vecinii Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.