Salată mexicană de fasole neagră și citrice
Salata mexicană de fasole neagră și citrice ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 204 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sos fierbinte, sare, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare mexicană. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 69%. Încercați Salată de citrice și fasole neagră, Salată de fasole neagră de citrice și orez, și Salată Mexicană De Fasole Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.
Se adaugă ceapa și ardeiul gras tăiat cubulețe și se sotează 5 minute sau până se înmoaie.
Combinați coaja și următoarele 6 ingrediente (coaja prin sos fierbinte) într-un castron mic.
Combinați amestecul de ceapă, secțiunile tangelo, cilantro și fasolea într-un bol.
Adăugați amestecul de suc; aruncați ușor.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Ai putea încerca Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.