Salată Mesclun cu brânză de capră-smochine umplute învelite în slănină

Salata Mesclun cu brânză de capră-smochinele umplute învelite în slănină necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 421 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,59 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, zahăr brun, brânză de capră îmbătrânită, cum ar fi bucheron, și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tarta de caise cu zahar brun si scortisoara ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Este adus la tine de Epicurious. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Salată Mesclun cu brânză de capră-smochine umplute învelite în slănină, Smochine umplute cu brânză de capră învelite în Prosciutto, și Verdeață Mesclun cu smochine uscate și brânză de capră.
Instrucțiuni
Gătiți slănina într-o tigaie mare și grea la foc moderat, rotind ocazional, până când cea mai mare parte a grăsimii este redată, dar slănina este încă flexibilă, aproximativ 10 minute.
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Scoateți 1 lingură de carne din fiecare jumătate de smochin cu capătul mic al unui tăietor de pepene galben și aruncați. Scoateți brânza cu același capăt al tăietorului de pepene galben și umpleți fiecare jumătate de smochin. Apăsați jumătățile de smochine împreună pentru a forma smochine întregi.
Se amestecă împreună zahărul brun, chimenul și sarea, apoi se freacă pe 1 parte a fiecărei felii de slănină. Înfășurați 1 felie de slănină, cu zahăr în afară, în jurul fiecărei smochine și fixați-o cu o scobitoare.
Prăjiți smochinele, părțile de slănină în sus, pe raftul unei tigaie de pui la aproximativ 3 inci de căldură, întorcându-le frecvent, până când slănina se rumeneste, aproximativ 2 minute. Se răcește ușor, apoi se aruncă scobitori.
Aruncați mesclun cu suc de lămâie și sare și piper după gust, apoi aruncați ușor cu ulei.
Serviți smochine cu salată.