Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata mediteraneană de vinete și orz. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.39 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 722 calorii, 17g de proteine, și 46G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, acompaniament: 1 bucată ricotta salata, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată mediteraneană de vinete și orz, Salată Mediteraneană De Orz, și Salată Mediteraneană De Orz.
Instrucțiuni
1
Puneți rafturile cuptorului în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți cuptorul la 218°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Aruncați vinetele și dovleceii cu 5 linguri de ulei, 3/4 linguriță de sare și 3/4 linguriță de piper într-un castron, apoi întindeți-le în 2 tigăi mari de mică adâncime (adâncime de 1 inch). Prăjiți legumele la cuptor, amestecând ocazional și schimbând poziția tigăilor la jumătatea coacerii, până când legumele sunt maronii aurii și fragede, 20 până la 25 de minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Vinete
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Piper
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bol
Cuptor
3
Combinați legumele în 1 tigaie și răciți, rezervând altă tigaie pentru răcirea orzului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Orz
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
1
Încălziți 2 linguri de ulei într - o oală grea de 3 până la 4 litri la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți scallion, chimen, coriandru și cayenne, amestecând, până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru
Ceapa Verde
Piper Cayenne Măcinat
Chimen
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați orz și gătiți, amestecând până când este bine acoperit cu Ulei, încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orz
Ulei De Gătit
3
Adăugați bulion și apă și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, acoperit, până când tot lichidul este absorbit și orzul este fraged, 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orz
Bulion
Apă
4
Se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit, 5 minute.
5
Se transferă în tava de copt superficială rezervată și se întinde pentru a se răci rapid, neacoperit, la temperatura camerei, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
1
Bateți împreună sucul de lămâie, usturoiul, zahărul și restul de 1/4 linguriță de sare, 1/4 linguriță de piper și 3 linguri de ulei într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Usturoi
Piper
Zahăr
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Adăugați orz, legume prăjite și ingredientele rămase în castron cu pansament și aruncați până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Orz
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se servește cu felii de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
4
Nota bucătarilor: salata poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită. Reveniți la temperatura camerei înainte de servire.