Transferați lintea fierbinte într-un castron și amestecați 1 lingură de oțet și sare și piper după gust. Răciți lintea complet, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Într-o cratiță aduceți apa la fiert și adăugați cuscus și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Linte
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați cuscusul să stea, acoperit, 5 minute. Pufați cuscusul cu o furculiță și transferați-l într-un castron mare. Se amestecă 1 lingură de ulei și se răcește complet, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Într-un castron mic amestecati impreuna pasta de usturoi, restul de 2 linguri otet, restul de 3 linguri de ulei, și sare și piper după gust. Se amestecă lintea și se îmbracă în cuscus. Salată rece, acoperită, cel puțin 3 ore și până la 2
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Chiar înainte de servire, amestecați ingredientele rămase și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
2-3 Linguri Patrunjel Tocat
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Linte
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
6
Just before serving, stir in remaining ingredients and season with salt and pepper.