Transferați lintea fierbinte într-un castron și amestecați 1 lingură de oțet și sare și piper după gust. Răciți lintea complet, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Într-o cratiță aduceți apa la fiert și adăugați cuscus și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Linte
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați cuscusul să stea, acoperit, 5 minute. Pufați cuscusul cu o furculiță și transferați-l într-un castron mare. Se amestecă 1 lingură de ulei și se răcește complet, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
4
Într-un castron mic amestecati impreuna pasta de usturoi, restul de 2 linguri otet, restul de 3 linguri de ulei, și sare și piper după gust. Se amestecă lintea și se îmbracă în cuscus. Salată rece, acoperită, cel puțin 3 ore și până la 2
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, Opțional
5
Chiar înainte de servire, amestecați ingredientele rămase și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2-3 Linguri Patrunjel Tocat
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Linte
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Just before serving, stir in remaining ingredients and season with salt and pepper.