Salata mediteraneană cu pui la gratar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 610 calorii, 46G de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți măsline kalamatan, ulei de măsline, fasole și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este uimitor. Încercați Salată De Pui Mediteraneană La Grătar, Salată Mediteraneană De Pui La Grătar, și Salată De Pui Mediteraneană Cu Ierburi De Lămâie La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Scoateți pielea din pieptul de pui. Feliați pieptul de pui de pe os și feliați fiecare bucată pe orizontală pentru a obține 4 bucăți mari și subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
4
Când grătarul este fierbinte, periați grătarele cu ulei de gătit pentru a preveni lipirea puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Presărați bucățile de pui cu sare și piper și grătați timp de 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Coji De Cannelloni
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Lăsați să se odihnească câteva minute, apoi feliați în fâșii, dacă doriți.
7
Într-un castron mare, amestecați împreună uleiul de măsline, condimentele italiene, zahărul, sucul de lămâie, jumătate din coajă și condimentați cu un vârf de sare și piper. (Rezervați jumătatea rămasă din coaja de lămâie pentru o altă rețetă.) Rezervați 2 linguri de pansament pentru a stropi deasupra salatei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils Argintii
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Adăugați fasolea verde, măslinele, brânza, ceapa și salata în pansamentul rămas și aruncați pentru a acoperi uniform. Împărțiți salata uniform între 4 farfurii sau 1 platou mare și acoperiți cu puiul feliat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat