Salată marocană de rucola cu sfeclă și salată de Ricotta

Salată marocană de rucola cu sfeclă și salată de Ricotta
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Salata marocană de rucola cu sfeclă și salată de Ricotta ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 2,9 USD pe porție. O porție conține 131 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Un amestec de ricotta salata, ulei de măsline, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Salată de rucola cu Ricotta Salata, Salată de salată de fenicul, rucola și Ricotta, și Salata De Rucola Cu Portocale Sangvine, Fenicul Si Ricotta Salata.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Întindeți sfecla într-un vas mic de copt și adăugați 1/4 inch de apă. Acoperiți și prăjiți timp de 35 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Lasă să se răcească ușor. Curățați și tăiați în pene de 1/4 inch.
4
Într-un castron mediu, bateți uleiul de măsline cu sucul de portocale, oțetul, chimenul și coriandrul. Condimentează cu sare și cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Gelatină De MerișoarePudră De Gelatină De Merișoare
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați sfecla și rucola și aruncați. Movilă salata de sfeclă pe farfurii, presară cu brânză și servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista