Salată marocană de rucola cu sfeclă și salată de Ricotta
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Salata marocană de rucola cu sfeclă și salată de Ricotta ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 2,9 USD pe porție. O porție conține 131 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Un amestec de ricotta salata, ulei de măsline, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Salată de rucola cu Ricotta Salata, Salată de salată de fenicul, rucola și Ricotta, și Salata De Rucola Cu Portocale Sangvine, Fenicul Si Ricotta Salata.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Întindeți sfecla într-un vas mic de copt și adăugați 1/4 inch de apă. Acoperiți și prăjiți timp de 35 de minute sau până se înmoaie.
Lasă să se răcească ușor. Curățați și tăiați în pene de 1/4 inch.
Într-un castron mediu, bateți uleiul de măsline cu sucul de portocale, oțetul, chimenul și coriandrul. Condimentează cu sare și cayenne.
Adăugați sfecla și rucola și aruncați. Movilă salata de sfeclă pe farfurii, presară cu brânză și servește.