Salată marinată de sparanghel prăjit și piper
Salata de sparanghel prăjită marinată și piper ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 68 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 1,25 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Paștele va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți sulițe de sparanghel, coajă de lămâie, condimente și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 74%. Încercați Salată de sparanghel prăjit la cuptor și ardei gras, Citrice-scoici marinate și ardei roșu prăjit, și Marinat Prăjită Ardei Roșu Brânză La Grătar Sandwich pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Scoateți capetele dure ale sparanghelului.
Tăiați în bucăți de 1 1/2 inch; tăiați și așezați într-un castron mare.
Adăugați usturoiul și 1 linguriță de ulei de măsline; aruncați bine. Aliniați o tigaie cu jeleu cu folie; înveliți folia cu spray de gătit.
Răspândiți amestecul de sparanghel într-un singur strat.
Coaceți la 450 timp de 8 până la 10 minute sau până când sparanghelul este crocant-fraged.
Combinați restul de 2 lingurițe de ulei, oțet și ingredientele rămase într-un bol de servire.
Adăugați amestecul de sparanghel; amestecați până când sparanghelul este acoperit. Acoperiți și răciți cel puțin 2 ore.