Salata marinată de creveți și fenicul ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Pentru $2.66 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 390 calorii, 9g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Un amestec de garnitură: crenguțe de coriandru, ceapă verde, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, ceea ce este destul de bun. Încercați Cotlet de miel marinat cu vin cu salată de fenicul, Salată marinată de fenicul crud cu ridichi, morcov și verdeață de primăvară, și Fenicul-Halibut marinat cu fenicul Tzatziki pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună 2 linguri de ulei de măsline, 1/8 linguriță de sare kosher, 1/8 linguriță de piper și următoarele 5 ingrediente într-un castron mediu. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Cojiți creveții, lăsând cozile intacte; devein, dacă doriți. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
3
Aduceți apa la fierbere; scufundați creveții în vodcă și adăugați în apă clocotită. Gatiti 3 pana la 5 minute sau doar pana cand crevetii devin roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Scurgeți și plonjați în apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Se scurge și se usucă cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
6
Adăugați creveți în amestecul de ceapă; aruncați bine. Acoperiți și răciți 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Combinați feniculul, uleiul de măsline rămas, sarea și piperul și 2 linguri de suc de lămâie; aruncați bine; acoperiți și răciți 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
(fie Fie Obișnuit)
8
Pentru a servi, lingurați amestecul de fenicul pe 2 farfurii individuale de servire. Aranjați creveții în jurul feniculului; stropiți amestecul de ceapă rămas peste creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.