Salată marinată de creveți și fenicul

Salata marinată de creveți și fenicul ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Pentru $2.66 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 390 calorii, 9g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Un amestec de garnitură: crenguțe de coriandru, ceapă verde, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, ceea ce este destul de bun. Încercați Cotlet de miel marinat cu vin cu salată de fenicul, Salată marinată de fenicul crud cu ridichi, morcov și verdeață de primăvară, și Fenicul-Halibut marinat cu fenicul Tzatziki pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună 2 linguri de ulei de măsline, 1/8 linguriță de sare kosher, 1/8 linguriță de piper și următoarele 5 ingrediente într-un castron mediu. Pune deoparte.
Cojiți creveții, lăsând cozile intacte; devein, dacă doriți. Pune deoparte.
Aduceți apa la fierbere; scufundați creveții în vodcă și adăugați în apă clocotită. Gatiti 3 pana la 5 minute sau doar pana cand crevetii devin roz.
Scurgeți și plonjați în apă cu gheață.
Se scurge și se usucă cu prosoape de hârtie.
Adăugați creveți în amestecul de ceapă; aruncați bine. Acoperiți și răciți 2 ore.
Combinați feniculul, uleiul de măsline rămas, sarea și piperul și 2 linguri de suc de lămâie; aruncați bine; acoperiți și răciți 2 ore.
Pentru a servi, lingurați amestecul de fenicul pe 2 farfurii individuale de servire. Aranjați creveții în jurul feniculului; stropiți amestecul de ceapă rămas peste creveți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio