Salată marinată de cartofi și anghinare
Salata marinată de cartofi și anghinare ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 60 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 115 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de cartofi, pătrunjel, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată De Anghinare Marinată, Salată marinată de năut și anghinare cu Feta, și Ciuperci marinate, inimi de anghinare și salată de conopidă.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o cratiță; acoperiți cu apă și aduceți la fierbere. Gatiti 20 de minute sau pana cand este foarte frageda.
Adăugați fasole; gatiti 2 minute sau pana cand fasolea este crocanta.
Scurgeți anghinarea într-o strecurătoare peste un bol, rezervând 2 linguri de marinată; toacă anghinarea.
Adăugați anghinare și măsline în amestecul de cartofi.
Combinați 2 linguri rezervate marinată, oțet și ingredientele rămase.
Stropiți pansament peste salată, aruncând pentru a acoperi. Acoperiți și răciți.