Reteta salata maghiara este gata în aproximativ 10 minute și este cu siguranță o uimitoare fără gluten, întreg 30 și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare din Europa de Est. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel de mâncare are 97 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Dacă aveți ulei de canolan, ceapă verde, legume și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Salată De Castraveți Maghiari, Salată De Castraveți Maghiari, și Ștrudel de șuncă maghiară cu salată de năsturel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, combinați primele patru ingrediente. Într-un castron mic, amestecați împreună uleiul, oțetul, sarea de usturoi și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă peste amestecul de legume și se aruncă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)