Salată Kale Caesar

Salată Kale Caesar
Salata Kale Caesar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 438 calorii. 1076 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați kale creț, maioneză, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Salată Kale Caesar + Vinetă Caesar, Salată Kale Caesar, și Salată Kale Caesar.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Într-un castron mare, masați kale cu 3 linguri de ulei de măsline, asigurându-vă că acoperiți toate suprafețele, frământând cu mâinile pentru a ajuta la descompunerea pieselor mai dure, aproximativ 2 minute. Puneți deoparte în timp ce pregătiți crutoanele și pansamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
CrutoaneCrutoane
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Combinați bucățile de pâine cu uleiul de măsline rămas în vasul unui robot de bucătărie. Pulsează până se descompune în bucăți de mărimea unui bob de mazăre. Condimentează după gust cu sare și piper și pulsează o dată sau de două ori pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Transferați pe o foaie de copt cu margini.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Se introduce la cuptor și se coace până când crutoanele sunt maro auriu pal și crocante, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Ștergeți vasul robotului de bucătărie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Combinați maioneza, hamsiile, usturoiul, brânza, sosul Worcestershire și sucul de lămâie în vasul robotului de bucătărie și procesați până se omogenizează. Condimentați după gust cu sare și piper, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Când crutoanele sunt fierte, adăugați ceapa, pansamentul și jumătate din crutoane într-un castron mare cu varză ofilită. Aruncați cu mâinile până când sunt acoperite bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Se servește presărat cu crutoane rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista