Salată Italiană De Pizza
Italiană Pizza castron salata ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 18 și costă 75 de cenți pe porție. Această garnitură are 115 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Un amestec de ciuperci, brânză mozzarella, crustă de pizza la cuptor gata de utilizare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Salată Italiană, Pizza la grătar: Elvis Pizza (restaurantul Italian Coletta), și Castron Italian De Pâine Cu Ou.
Instrucțiuni
Coaceți crusta de pizza conform instrucțiunilor de pe pachet.
Periați cu pansament de 1/3 cană; tăiat în 6 pene.
Aruncați salata verde cu roșii într-un castron mare.
Adăugați pansamentul rămas; se amestecă ușor. Lingură peste pene de pizza.
Se acoperă cu ingredientele rămase.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto