Salata italiană de Paste II ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 860 calorii, 29G de proteine, și 61G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână ouă, parmezan, ceapă verde și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată Italiană De Paste, Salată Italiană De Paste, și Salată Italiană De Paste pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare cu apă clocotită sărată, gătiți pastele până la al dente, clătiți sub apă rece și scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Puneți ouăle într-o cratiță și acoperiți cu apă rece. Aduceți apa la fierbere; acoperiți, îndepărtați de pe foc și lăsați ouăle să stea în apă fierbinte timp de 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Se scoate din apă fierbinte, se răcește, se curăță și se toacă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
4
Într-un castron mare, combinați pastele, ouăle, brânza mozzarella, parmezanul, ardeiul gras, ceapa verde și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Parmezan
Ceapa Verde
Ardei Gras
Pătrunjel
Paste
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Pregătiți pansamentul amestecând maioneza, oțetul, condimentul Italian și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Italiene
Maioneză
Oțet
Piper
6
Se toarnă pansament peste amestecul de paste și se aruncă bine pentru a acoperi. Se dă la frigider până se răcește și se servește.
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Piccini Chianti Classico. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Piccini Chianti Classico
Un nas complex și persistent umplut cu note de cireșe și fructe de pădure sălbatice. Palatul este bine structurat, elegant, rotund și neted, cu note fructate și taninuri moi și un finisaj lung. O pereche ideală pentru carne roșie la grătar și paste al ragu. Amestec: 90% Sangiovese, 10% Merlot