Salată Italiană De Fructe De Mare

Salată Italiană De Fructe De Mare
Salata italiană de fructe de mare este o fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. O porție conține 409 calorii, 34G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $ 4.93 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 17 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de coajă de lămâie, suc de lămâie, oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi coaja de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este spectaculos. Încercați Salată De Fructe De Mare Italiene Refrigerate, Salată Italiană De Paste Cu Fructe De Mare Crab, și Biban de mare și fructe de mare italian one-pot pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Umpleți o oală mare cu 3 litri de apă și adăugați condimentul Old Bay și 1 lingură de sare. Se aduce la fierbere, se adaugă creveții, se reduce focul și se fierbe timp de 3 minute, până se întărește. Cu un skimmer sau o lingură pliată, transferați creveții într-un castron mare. Lăsați 2 căni din lichidul de braconaj în oală și aruncați restul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Old Bay CondimenteOld Bay Condimente
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
SkimmerSkimmer
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați vinul în lichidul de braconaj și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Adăugați scoicile, reduceți focul și fierbeți timp de 2 minute, până când sunt fierte. Cu skimmerul, transferați scoicile în castron cu creveții. Aduceți lichidul de braconaj înapoi la fierbere, adăugați calamarii și fierbeți timp de 2 până la 3 minute, până când tocmai ați fiert. Aveți grijă să nu overcook oricare dintre fructe de mare sau va fi greu! Cu skimmerul, transferați calamarii în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
SkimmerSkimmer
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Aduceți din nou lichidul de braconaj la fierbere, adăugați midii, acoperiți și fierbeți timp de 4 până la 5 minute, până când toate cojile s-au deschis, aruncând orice nu se deschide. Opriți focul și puneți deoparte până când midiile din bulion sunt suficient de reci pentru a le manipula.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
6
Scoateți midiile din cochilii și adăugați-le în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Adăugați 12 din scoici la fructele de mare și aruncați restul. Puneți deoparte 1/2 cană din lichidul de braconaj, aruncând restul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
8
Scurgeți fructele de mare într-un colizor și puneți-le înapoi în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Pentru pansament, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie medie (10 inci) la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Adăugați fulgii de usturoi, oregano și ardei roșu și gătiți timp de 1 minut. (Aveți grijă: usturoiul suprasolicitat va fi amar.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
11
Adăugați roșiile și gătiți la foc mediu încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
12
Adăugați lichidul de braconaj rezervat, limoncello, coaja de lămâie, sucul de lămâie, 1 lingură de sare și 1 linguriță de piper și gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
LimoncelloLimoncello
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
13
Se toarnă sosul peste fructele de mare și se aruncă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
14
Adăugați fenicul și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
15
Tăiați o lămâie pe jumătate pe lungime, tăiați-o subțire în cruce și adăugați-o în salată. Aruncați ușor pentru a combina și a acoperi cu folie de plastic. Se răcește cel puțin 3 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
16
Pentru a servi, presărați cu 2 lingurițe de sare, 1 linguriță de piper și sucul de lămâie rămasă. Gustați pentru condimente și serviți la rece sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții8
Scor De Sănătate57
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista