Nevoie de o garnitură fără gluten? Salata italiană de fasole cu Escarole ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 236 calorii, 14g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de miere, coajă de lămâie, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 81%, care este super. Încercați Serios Italian: Salată De Escarole Și Nuci Cu Pansament De Hamsii, Pizzan Escarole (Escarole Pie - Italiană), și Salată de Escarole și fasole albă cu pește-spadă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti salata, combinați primele 10 ingrediente într-un castron; acoperiți și răciți 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)
2
Pentru a pregăti vinaigreta, combinați uleiul și ingredientele rămase într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
8 Lipii Naan, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)