Salată Iceberg și mazăre de zăpadă cu pansament cremos de mărar

Salată Iceberg și mazăre de zăpadă cu pansament cremos de mărar
Salata Iceberg și mazărea de zăpadă cu pansament cremos de mărar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 62 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de maioneză, sare, piper măcinat grosier și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Sos cremos de Pancetta și salată Iceberg, Pene de salată Iceberg cu sos cremos de usturoi, și Mazăre De Zăpadă Cu Pansament Cremos De Fermă.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Combinați salata verde, mazărea de zăpadă și țelina într-un castron mare; adăugați pansament și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Roșu DulceInele De Ardei Roșu Dulce
O Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista