Salată Iceberg cu sos de zară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata Iceberg cu sos de zară. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 105 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de roșii de prune, oțet de cidru, mărar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată Iceberg cu sos de fermă din lapte, Salată de pană Iceberg cu sos cremos de zară, și Pene de Iceberg cu pansament cu zară.
Instrucțiuni
Într-un borcan cu un capac bine fixat, combinați Zara, smântâna, oțetul, uleiul, mărarul și scallions. Se agită până se combină bine; condimentează după gust cu sare și piper proaspăt măcinat.
Clătiți pene de salată cu apă rece și agitați sau uscați cu prosoape de hârtie.
Așezați o pană pe fiecare dintre cele 6 farfurii, împărțiți roșiile între farfurii și stropiți cu pansamentul.