Salată germană rapidă de cartofi

Salată germană rapidă de cartofi
Salata rapidă germană de cartofi este o garnitură care servește 8. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 225 de calorii, 6 g de proteine și 7 g de grăsime per porție. Pentru 71 de cenți per porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână apă, ceapă, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o rețetă foarte prietenoasă cu bugetul pentru fanii mâncărurilor europene. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru The Fourth Of July. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 36%. Acest scor nu este atât de grozav. Rețete similare sunt Salata Germană de Cartofi, Salata Germană de Cartofi și Salata Germană de Cartofi.

Instrucțiuni

1
Într-o oală sub presiune, gătiți baconul la foc mediu până devine crocant; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Oala Sub PresiuneOala Sub Presiune
2
Adăugați cartofii și ceapa. Într-un castron, combinați oțetul, apa, zahărul, 2 linguri de pătrunjel, sarea, muștarul și piperul; se toarnă peste cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Închideți bine capacul; plasați regulatorul de presiune pe conducta de aerisire. Aduceți aragazul la presiune maximă la foc mare. Reduceți căldura la mediu și gătiți timp de 5 minute. (Regulatorul de presiune ar trebui să mențină o mișcare lentă și constantă de balansare sau eliberare de abur; reglați căldura dacă este necesar.)
4
Se ia de pe foc.
5
Răciți imediat conform instrucțiunilor producătorului până când presiunea este redusă complet. Chiar înainte de servire, stropiți cu pătrunjel rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista