Salată frisincroume cu curmale, curmale și migdale
Salata friscrume cu curmale, curmale și migdale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 199 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână migdale, ulei de măsline, caqui fuyu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Salată de praz cu Persimmons și migdale, Salată frisocrode cu slănină, curmale și ceapă roșie, și Salată De Kale Cu Curmale, Parmezan Și Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți 1 lingură de praz în blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Așezați 3 linguri de apă și următoarele 4 ingrediente (prin curmal tocat) în blender; procesați până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Curmale
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Combinați frise și prazul rămas într-un castron mare și aruncați cu pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Așezați 1 cană de amestec frise pe fiecare dintre cele 8 farfurii. Completați fiecare porție cu aproximativ 1/3 cană de cașmon feliat, aproximativ 1 linguriță de migdale și 1 1/2 linguriță de curmale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Curmale
Migdale
Date
5
Notă de vin: acest fel de mâncare include persimoni Fuyu dulci și crocanți, așa că căutați un vin cu calități similare. În timp ce Sauvignon blanc poate fi ierbos sau erbaceu atunci când este cultivat în climă rece, Guenoc 2007 Sauvignon Blanc, Lake County (1 USD
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fuyu Curmal Japonez
Sauvignon Blanc
Vin
6
din California scoate în evidență partea tropicală a strugurilor cu arome dulci de ananas și fructul pasiunii, oferind în același timp suficientă aciditate pentru a rezista pansamentului cu oțet. Jeffery Lindenmuth