Salată fierbinte de cartofi roșii
Salata fierbinte de cartofi roșii ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 76 de cenți per porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și cu 30 de ani are 201 de calorii, 6 g de proteine și 7 g de grăsime per porție. Vă este adus de Allrecipes. 7 persoane au facut aceasta reteta si ar face-o din nou. Este perfect pentru 4 iulie. Dacă aveți la îndemână oțet, țelină, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu un scor spectaculos de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată de cartofi roșii și albaștri - originalul, Caserolă cu ouă de cartofi o salată de cartofi fierbinți și Salată de gelatină roșie fierbinte.
Instrucțiuni
Curățați și curățați cartofii de copt. Aduceți o oală mare cu apă cu sare la fiert.
Adăugați cartofii și gătiți până când sunt fragezi, dar încă fermi, aproximativ 15 minute.
Scurgeți, răciți și tăiați în felii groase; puneți felii într-un castron mare.
Pune baconul într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu mare pana devine crocant. Amestecați ceapa și țelina în tigaie și gătiți ușor până când legumele devin galbene.
Se dizolvă cubul de bulion în apă clocotită și se amestecă cu oțetul, sare și piper.
Turnați amestecul de bulion în tigaia cu amestecul de slănină/ceapă și aduceți apa la fiert.
Adăugați oul încet, amestecând până când amestecul se îngroașă ușor.
Se toarnă amestecul de legume peste cartofi, se adaugă pătrunjel și se amestecă ușor.