Salata fierbinte de cartofi germani ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 207 calorii. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă 98 cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână piper, semințe de țelină, făină de aur și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Salată Germană De Cartofi, Salată Germană De Cartofi, și Salată Fierbinte De Cartofi Germani pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați cartofii într-o cratiță de 3 litri; adăugați suficientă apă doar pentru a acoperi cartofii. Capac; se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura la minim. Gatiti acoperit 30-35 de minute sau pana cand cartofii sunt fragede; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca.
3
Tăiați cartofii în felii de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
4
În tigaie de 10 inci, gătiți slănina la foc mediu 8 până la 10 minute, amestecând ocazional, până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Scoateți slănina din tigaie cu lingura cu fante; scurgeți pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Prosoape De Hârtie
Tigaie
6
Gatiti ceapa in grasime de bacon in tigaie la foc mediu, amestecand ocazional, pana se inmoaie. Se amestecă făina, zahărul, sarea, semințele de țelină și piperul. Gatiti la foc mic, amestecand continuu, pana cand amestecul este bulbuc; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De țelină
Picături De Slănină
Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Ceapă
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Se amestecă apa și oțetul în amestecul de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Ceapă
Apă
8
Se încălzește până la fierbere, amestecând constant. Se fierbe și se amestecă 1 minut; se ia de pe foc.
9
Se amestecă cartofii și slănina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
10
Se încălzește la foc mediu, amestecând ușor pentru a acoperi feliile de cartofi, până când sunt fierbinți și bulbucate.
Germana funcționează foarte bine cu Dornfelder și Riesling. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și șnițel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și vânat. Un vin pe care l-ai putea încerca este Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red. Are 3,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.