Salată Fierbinte De Cartofi Germani
Salata fierbinte de cartofi germani ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 207 calorii. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă 98 cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână piper, semințe de țelină, făină de aur și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Salată Germană De Cartofi, Salată Germană De Cartofi, și Salată Fierbinte De Cartofi Germani pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cartofii într-o cratiță de 3 litri; adăugați suficientă apă doar pentru a acoperi cartofii. Capac; se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura la minim. Gatiti acoperit 30-35 de minute sau pana cand cartofii sunt fragede; scurgere.
Lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca.
Tăiați cartofii în felii de 1/4 inch.
În tigaie de 10 inci, gătiți slănina la foc mediu 8 până la 10 minute, amestecând ocazional, până când este crocantă.
Scoateți slănina din tigaie cu lingura cu fante; scurgeți pe prosoape de hârtie.
Gatiti ceapa in grasime de bacon in tigaie la foc mediu, amestecand ocazional, pana se inmoaie. Se amestecă făina, zahărul, sarea, semințele de țelină și piperul. Gatiti la foc mic, amestecand continuu, pana cand amestecul este bulbuc; se ia de pe foc.
Se amestecă apa și oțetul în amestecul de ceapă.
Se încălzește până la fierbere, amestecând constant. Se fierbe și se amestecă 1 minut; se ia de pe foc.
Se amestecă cartofii și slănina.
Se încălzește la foc mediu, amestecând ușor pentru a acoperi feliile de cartofi, până când sunt fierbinți și bulbucate.