Salata Farro cu mazăre, sparanghel și Fetan este o vegetarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 694 calorii, 19g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.95 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați mărar, ceapă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până farro ai putea urma acest curs principal cu Strudel Ușor De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Salată Farro Cu Mazăre, Sparanghel Și Feta, Salată caldă Farro cu sparanghel, mazăre și Feta, și Salată De Macaroane Cu Sparanghel, Mazăre Și Rețetă Feta.
Instrucțiuni
1
Gatiti farro intr-o cratita mare cu apa sarata clocotita pana cand este frageda, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Farro
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Scurgere.
3
Se transferă într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Între timp, gătiți sparanghelul și mazărea de zahăr într-o altă cratiță cu apă sărată clocotită până când este crocantă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre De Zahăr
Sparanghel
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Scurgere.
6
Adăugați la farro cu roșii, ceapă și mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Farro
Ceapă
Mărar
7
Bateți uleiul și oțetul într-un castron mic. Condimentați pansamentul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Oțet
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
8
Adăugați dressing și feta la salată; aruncați pentru a acoperi și servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Feta
1
Farro este un bob toscan antic, cu o aromă moale, de nuci. Îl veți găsi în unele supermarketuri, magazine de alimente de specialitate și piețe italiene.