Salată Farro cu fenicul și Rucola
Salata Farro cu fenicul și rucola ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 372 calorii, 9g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,64 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ulei de semințe de floarea soarelui, farro, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Salată De Rucola Farro, Salată Farro, Năut Și Rucola, și Salată Farro cu mazăre și Rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, acoperiți farro cu 2 centimetri de apă. Se aduce la fierbere, se acoperă și se fierbe la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 25 de minute.
Se scurge și se lasă să se răcească aproximativ 10 minute.
Într-un castron mare, bateți uleiul cu usturoiul și coaja de lămâie și sucul.
Adăugați farro răcit și aruncați bine.
Se adaugă feniculul și pătrunjelul și se condimentează cu sare și piper. Chiar înainte de servire, pliați în rucola.