Salată de șuncă și patru fasole
Salata de șuncă și patru fasole ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 359 calorii, 24g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de fasole, fasole, ulei de măsline extravirgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Caserola cu șuncă și fasole verde, Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, și Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente.
Combinați oțetul și ingredientele rămase, amestecând cu un tel.
Stropiți peste amestecul de fasole; aruncați ușor pentru a acoperi. Acoperiți și răciți cel puțin 2 ore. Aruncați ușor înainte de servire.