Salată de șuncă și brânză
Bolul de salată cu șuncă și brânză este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 300 de calorii, 12g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de brânză cheddar, unt, amestec și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană, și Ham și brânză hash caserola maro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti si scurgeti mazarea conform indicatiilor de pe cutie; rece. Într-un castron mare, amestecați mazărea și ingredientele de umplere a salatei rămase. Capac; refrigerați cel puțin 1 oră.
Se încălzește cuptorul la 400 de grade F. Se unge Generos partea inferioară și partea laterală a plăcii de plăcintă de 9 inci cu spray de scurtare sau de gătit.
Într-o cratiță de 2 litri, încălziți apa și untul până la fierbere.
Adăugați Bisquick mix dintr-o dată; reduceți focul la minim și amestecați energic la foc mic aproximativ 1 minut 30 de secunde sau până când amestecul formează o bilă.
Se ia de pe foc; bate în ouă, pe rând, cu lingura. Continuați să bateți până se omogenizează.
Se întinde în partea de jos a plăcii de plăcintă (nu se întinde lateral).
Coaceți neacoperit 30 până la 35 de minute sau până când se umflă și se usucă în centru. Se răcește 30 de minute. Chiar înainte de servire, umpleți cu umplutură de salată.