Salată de vită și Broccoli

Salată de vită și Broccoli
Rețeta de salată de vită și Broccoli poate fi făcută în aproximativ 40 de minute. Această rețetă servește 8. Pentru 1,72 USD pe porție, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 212 calorii, 17g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Acesta este adus la tine de gust de acasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați friptura de vită, miere, castane de apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această garnitură. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 78%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată de vită și Broccoli, Dar nu mănânc Broccoli, salată de Broccoli, și Carpaccio de Broccoli cu salată de tulpină de Broccoli.

Instrucțiuni

1
Se fierbe friptura până ajunge la coacerea dorită. Mișto. Tăiați subțire în bucăți de mărimea mușcăturii; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
2
Într-o tigaie mare, amestecați broccoli și ciupercile în ulei timp de 3 minute sau până când sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Transferați într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Bateți oțetul, sosul de soia, mierea și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
5
Se toarnă peste legume. Se amestecă carnea de vită și castanele de apă; se răcește cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De CocosApă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De Cocos
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
6
Se presară cu semințe de susan chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate66
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista