Salată de vită, Năsturel și piersici cu vinetă de tei

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de vită, Năsturel și piersici cu vinaigretă de Lime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $2.79 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 315 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați castraveți kirby, friptură de vită, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Salată de năsturel și ciuperci cu vinetă de tei, Filet de vită prăjit cu vinaigretă de Sherry și Nasturel, și Salată de Nasturel cu vinetă Verjus pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați năsturelul, castraveții, piersicile și carnea de vită.
Se toarnă sucul de lămâie într-un castron mic și se amestecă zahărul și 1/2 linguriță sare până se dizolvă.
Adăugați usturoiul, ghimbirul și 1/4 linguriță de piper. Adăugați încet uleiul într-un flux constant, amestecând constant până la emulsionare. Se amestecă șalotele.
Transferați salata într-un castron sau platou de servire și stropiți vinaigreta deasupra.Bacsis: pentru friptura de vită gătită, nu căutați mai departe decât blatul de delicatese. Cereți serverului să renunțe la feliere și să taie manual o placă de 1 kilogram.