Salată de vinete și roșii la grătar
Salata de vinete și roșii la grătar este un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 76 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, frunze de mentă, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Salată De Vinete Și Roșii La Grătar, Salată de roșii, vinete la grătar și ouă sărate, și Salată de vinete, porumb și pâine la grătar cu Vinaig de roșii-busuioc.
Instrucțiuni
Într-un castron, dizolvați 2 linguri. sare în 3 qts. apă.
Tăiați vinetele transversal în 1/2-in. felii. Puneți felii în apă sărată; acoperiți cu o farfurie sau un capac de oală pentru a scufunda.
Lăsați să stea 30 de minute.
Între timp, pregătiți un grătar cu cărbune sau gaz pentru foc mediu (350 până la 450; puteți ține mâna 5 in. deasupra grătarului de gătit doar 5 până la 7 secunde).
Scurgeți vinetele pe un prosop de bucătărie. Aranjați vinetele și roșiile pe o foaie de copt.
Periați peste tot cu 1/2 cană de ulei.
Roșiile la grătar, acoperite, rotind o dată, până când apar urme de grătar, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Se transferă pe o farfurie și se lasă deoparte.
Vinete la grătar (în loturi, dacă este necesar), acoperite, întorcându-se ocazional, până se rumenesc peste tot și se înmoaie până la mușcătură, 5 până la 8 minute. Aranjați pe un platou mare.
Într-un blender sau robot de bucătărie, rămâne pur 1/2 cană ulei de măsline, sucul de lămâie, 1/2 cană frunze de mentă, usturoiul, restul de 1/2 linguriță. sare, piper și muștar.
Stropiți trei sferturi de pansament peste vinete. Aranjați roșiile pe vinete, stropiți-le cu pansamentul rămas și acoperiți cu 1/2 cană de mentă rămasă. Condimentează după gust cu mai multă sare.
Faceți înainte: pregătiți rețeta până la Pasul 5 până la 3 ore înainte, acoperiți și țineți la temperatura camerei. Asamblați chiar înainte de servire.