Salată de vinete cu chimen și ierburi proaspete
Salata de vinete cu chimen și ierburi proaspete este un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 125 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, coriandru, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată De Ierburi Proaspete Și Verdeață Cu Vinete Prăjite, Salată de ierburi proaspete și verdeață cu vinete prăjite, și Vinete la grătar cu usturoi-vinetă de chimen cu Feta și ierburi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 50
Puneți vinetele pe o foaie mare de copt cu margini și înțepați-le în câteva locuri cu un cuțit.
Coaceți în treimea superioară a cuptorului timp de aproximativ 1 oră sau până se înnegrește și se înmoaie. Scoateți carnea din piei, aruncați majoritatea semințelor și tocați mărunt carnea.
Se scurge într-o strecurătoare, apăsând ușor pentru a extrage cât mai multă umiditate.
Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie medie.
Adăugați roșiile, usturoiul și un vârf de sare. Gatiti la foc moderat, amestecand ocazional, pana se ingroasa si cocheta, aproximativ 15 minute.
Într-un castron mare, combinați vinetele, sosul de roșii, pătrunjelul, coriandrul, sucul de lămâie, chimenul, boiaua și cayenne și condimentați cu sare.
Întindeți salata de vinete pe o farfurie mare de servire. Împrăștiați măslinele deasupra și serviți.