Salată De Vară Cu Miere-Cimbru

Salată De Vară Cu Miere-Cimbru
Salata de vară cu miere-cimbru este o fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $3.53 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 465 calorii, 21g de proteine, și 35g de grăsime. Un amestec de cimbru, ulei de măsline, andive belgiene și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Salată de pere prăjită cu miere cu cimbru și pansament Verjus, Salată de pere prăjită cu miere cu pansament Verjus de cimbru, și Salată de pește-spadă și vinete la grătar cu vinetă de miere-cimbru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Nectarine de groapă, rezervând gropi; tăiați grosolan o nectarină. Într - o tigaie de 2 până la 3 litri la foc mare, combinați gropile și nectarina tocată cu miere, crenguțe de cimbru și 2 căni de apă. Se fierbe, amestecând ocazional, până când lichidul se reduce la 1/3 cană, aproximativ 20 de minute; se toarnă printr-o strecurătoare fină într-o măsură de sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
NectarinăNectarină
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Lăsați siropul să se răcească aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
3
Bateți sucul de lămâie și muștarul în sirop; se toarnă încet ulei, amestecând până se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
5
Feliați nectarinele rămase și combinați într-un castron mare cu andive, arpagic și șalotă. Se amestecă ușor în pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NectarinăNectarină
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
AndiveAndive
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Împărțiți salata între șase farfurii. Drapați prosciutto în mod egal peste porții și presărați cu frunze de cimbru, rucola și migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
ProsciuttoProsciutto
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista