Salată De Vară Cu Miere-Cimbru

Salata de vară cu miere-cimbru este o fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $3.53 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 465 calorii, 21g de proteine, și 35g de grăsime. Un amestec de cimbru, ulei de măsline, andive belgiene și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Salată de pere prăjită cu miere cu cimbru și pansament Verjus, Salată de pere prăjită cu miere cu pansament Verjus de cimbru, și Salată de pește-spadă și vinete la grătar cu vinetă de miere-cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Nectarine de groapă, rezervând gropi; tăiați grosolan o nectarină. Într - o tigaie de 2 până la 3 litri la foc mare, combinați gropile și nectarina tocată cu miere, crenguțe de cimbru și 2 căni de apă. Se fierbe, amestecând ocazional, până când lichidul se reduce la 1/3 cană, aproximativ 20 de minute; se toarnă printr-o strecurătoare fină într-o măsură de sticlă.
Lăsați siropul să se răcească aproximativ 10 minute.
Bateți sucul de lămâie și muștarul în sirop; se toarnă încet ulei, amestecând până se emulsionează.
Se adaugă sare și piper după gust.
Feliați nectarinele rămase și combinați într-un castron mare cu andive, arpagic și șalotă. Se amestecă ușor în pansament.
Împărțiți salata între șase farfurii. Drapați prosciutto în mod egal peste porții și presărați cu frunze de cimbru, rucola și migdale.