Salată De Varză Roșie Prăjită
Salata de Kale redbor prăjită este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 503 calorii, 21g de proteine, și 31g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, sirop de arțar, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până oțet de vin roșu ar putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este mare. Încercați Salată de varză și conopidă prăjită, Salată De Varză Prăjită De Iarnă, și salată de kale cu somon prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F cu un suport setat pe raftul din mijloc.
Rezervați 6 căni din frunzele mai mici de kale (2 inci sau mai mici). Tăiați subțire varza rămasă și puneți-o într-un bol mare de amestecare.
Adăugați 1 lingură de ulei, 1 lingură de oțet și 1/4 linguriță de sare. Folosiți degetele pentru a masa ușor varza până când începe să se ofilească ușor, 1 până la 2 minute.
Așezați frunzele rezervate de kale pe o foaie de copt și aruncați cu 1 lingură de ulei. Condimentează foarte ușor cu sare și piper.
Coaceți până când varza începe să se rumenească și marginile de pe unele frunze încep să se rumenească, 12 până la 15 minute, răsturnând ușor varza la jumătatea drumului.
Între timp, gătiți slănina într-o tigaie mare la foc mediu până când este crocantă și cea mai mare parte a grăsimii a fost redată, 12 până la 15 minute.
Transferați pe o hârtie căptușită cu prosop. Opriți focul și îndepărtați toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime din tigaie.
Adăugați fulgii de usturoi și ardei roșu și gătiți la foc rezidual până când usturoiul s-a înmuiat, aproximativ 2 minute, amestecând constant.
Bateți oțetul rămas și siropul de arțar. Bateți încet uleiul rămas. Se condimentează cu sare.
Scoateți varza din cuptor și lăsați să stea cel puțin 5 minute, astfel încât să continue să se crocante pe măsură ce se răcește.
Pentru a asambla, aruncați ușor varza ofilită, mazărea cu ochi negri, migdalele, șalotele și slănina crocantă cu vinetă. Se acoperă cu varza crocantă.