Salată de varză mărunțită cu crăpături de piele de curcan

Salata de varză mărunțită cu crăpături de piele de curcan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 253 calorii, 24g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, suc de lămâie, kale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Această rețetă este plăcută de 44 de gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este extraordinar. Încercați Salată De Varză De Bruxelles Mărunțită, Varză Și Slănină De Curcan, Kale sote cu crăpături și pesmet de usturoi, și Salată De Varză Mărunțită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați pielea înghețată din punga de plastic și tăiați-o în bucăți de aproximativ 3/4 inci (aproximativ 1 1/4 căni).
Combinați pielea, 1 cană de apă și 1/4 linguriță de sare într - o cratiță grea de 2 până la 3 litri și amestecați rapid, amestecând ocazional (pielea tinde să se lipească de fund), până când apa este evaporată și crăpăturile încep să se prăjească în propria grăsime (veți auzi sfârâitul), aproximativ 15 minute.
Reduceți căldura și continuați să prăjiți crăpăturile încet, amestecând frecvent, până când sunt aurii și crocante, cu aproximativ 10 până la 20 de minute mai mult.
Folosind o lingură cu fante, transferați-le pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Gustați și condimentați cu sare, dacă este necesar. Rezervați sau aruncați grăsimea rămasă în tigaie după cum doriți (Vezi notele bucătarilor).
În timp ce crăpăturile se gătesc, tăiați Coasta Centrală din varză și aruncați-o, apoi tăiați subțire frunzele în cruce.
Bateți împreună sucul de lămâie, muștarul și 1/4 linguriță de sare într-un castron mare.
Adăugați uleiul într-un jet, șoptind și amestecați pansamentul până când este emulsionat.
Adăugați kale și aruncați pentru a acoperi cu pansament.
Presărați crăpături peste salată și macinați piper după gust peste ea. Aruncați din nou chiar înainte de servire.
* Când înghețați pielea, încercați să întindeți bucățile cât mai subțire posibil într-o pungă de plastic resigilabilă pentru a le tăia mai ușor după ce le scoateți din congelator. Dacă nu puteți tăia pielea imediat, direct din congelator, așteptați doar câteva minute; se dezgheță repede.* Crăpăturile pot fi gătite cu 2 zile înainte. Se răcește, neacoperit, apoi se răcește, acoperit. Reîncălziți într-o tigaie mică într-un cuptor de 325 km f sau într-o tigaie mică și grea deasupra aragazului.* Grăsimea de curcan, ca toate grăsimile de pasăre, conține acid palmitoleic—un acid gras mononesaturat—despre care se crede că stimulează sistemul imunitar. Grăsimile topite rămase de la fabricarea crăpăturilor pot fi folosite pentru a călca legumele pentru a le oferi o aromă extra-savuroasă.* Varza poate fi spălată și uscată cu o zi înainte și păstrată răcită într-o pungă de plastic resigilabilă. Frunzele tăiate pot fi feliate subțire cu 4 ore înainte și păstrate la rece în aceeași pungă.