Salată De Varză Italiană

Salată De Varză Italiană
Salata de varză italiană este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 258 calorii, 2G de proteine, și 25g de grăsime. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca garnitură. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, zahăr, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Varză italiană și orez, Caserola De Varză Italiană, și Caserola De Varză Italiană.

Instrucțiuni

1
Bateți uleiul, oțetul, sucul de lămâie, zahărul, sarea și piperul împreună până se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Capace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte SubtiriCapace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte Subtiri
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
2
Aruncați varza și ceapa roșie împreună într-un bol de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)
La 1 AnanasLa 1 Ananas
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Stropiți pansamentul peste salată; aruncați pentru a acoperi.
4
Puneți la frigider salata cu 1 oră înainte de servire.
DificultateGreu
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista