Salată de varză de Sud
Salată de varză de sud este o rețetă de sud care servește 6. O porție conține 143 de calorii, 3 g de proteine și 12 g de grăsime. Pentru 52 de cenți per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită amestec de salată de varză, ceapă, chimen măcinat și ardei jalapeno. 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură foarte prietenoasă cu bugetul. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 44%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată de varză sudică clasică, Salată de varză picant de la „Around the Southern Table și Salată de varză cremoasă în stil sudică Chipotle cu porumb.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați primele șase ingrediente. Într-un castron mic, amestecați sosul pentru salată, sucul de lămâie și chimenul.
Se toarnă peste salată de varză; arunca pentru a acoperi. Se da la frigider pana la servire.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care te vor ajuta să asortezi vinul cu mâncarea din sud. Riesling-ul sau vinul alb spumant, prietenos cu mâncarea, se potrivesc cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este grozav cu preparate la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Raptor Ridge Shea Vineyard Pinot Noir. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.
![Raptor Ridge Shea Vineyard Pinot Noir]()
Raptor Ridge Shea Vineyard Pinot Noir
Un vin musculos, cu o latură moale, acest vintage de Shea se prezintă cu arome de cireșe negre, prune închise, sarsaparila, o notă de mandarină și o carne ispititoare. Mătăsosul din față duce la o gură de cireșe, merișor și condimente. Acizii ridicati și taninurile robuste oferă o stare de îmbătrânire și un adaos captivant pentru pivnița dumneavoastră. Se asortează cu: piept de rață afumat cu ceai cu reducere de cireșe soia și ghimbir marinat cu trei vârfuri șuncă friptă la cuptor cu glazură de afine.