Salată de varză cu sos de soia de ghimbir

Salată de varză cu sos de soia de ghimbir
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegană? Salata de varză cu sos de ghimbir-soia ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 147 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 4. Un amestec de piper, frunze de mentă, mirin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Salată de varză Savoy cu sos de morcov-ghimbir, Sos De Soia-Susan, și Sticky Ghimbir Soia Glazurate De Pui.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună primele 6 ingrediente într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Combinați 1/4 cană de pansament cu varza napa și ingredientele rămase, aruncând bine pentru a acoperi. Acoperiți amestecul și refrigerați cel puțin 3 ore. Refrigerați pansamentul rămas, acoperit, până la două săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză NapaVarză Napa
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista