Salată de varză cu Avocado și migdale
Kale Slaw cu Avocado și migdale este un fără gluten, fără lactate și primal garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 85 de cenți pe porție. O porție conține 239 calorii, 5g de proteine, și 20g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, muștar dijon, varză toscană și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este minunat. Încercați Easy kale & Broccoli Slaw Rice Bowl cu un sos picant de arahide thailandez ...și Fave Five Friday: Kale, Salată asiatică de varză de Bruxelles cu morcovi și migdale, și O salată asiatică nu atât de unică, cu migdale, susan și semințe de floarea soarelui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Stivați frunzele de kale într-o grămadă strânsă și tăiați-le în bucăți subțiri, începând cu vârfurile. Feliați varza în bucăți și aruncați-o puțin câte puțin cu kale, adăugând până când cantitățile de kale și varză sunt aproximativ equal.To faceți pansamentul, amestecați împreună sucul de lămâie, mierea, muștarul și oțetul balsamic. Gustă și adaptează-te la preferințele tale, adăugând mai multă miere pentru dulceață sau mai mult muștar pentru zing crescut.
Adăugați ulei puțin câte puțin în timp ce bateți până când pansamentul se îngroașă.
Se toarnă pansamentul peste salată și se aruncă pentru a se combina. Puneți și curățați avocado, tăiați-l în sferturi, apoi feliați-l în bucăți mici și aruncați-l cu salata (avocado ar trebui să se amestece cu pansamentul, făcând slaw-ul cremos). Topiți salata cu migdale tocate și serviți.