Salată De Varză Cilantro-Var

Salată De Varză Cilantro-Var
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și garnitură vegetariană? Cilantro-var Coleslaw ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 7 și costă 1,04 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 187 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 73 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sos de chili, usturoi, maioneză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Salată De Varză De Tei Cilantro, Lime Cilantro Coleslaw, și Salată De Varză De Tei Cilantro pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți maioneza, coaja de tei, sucul de lămâie, oțetul de orez, usturoiul, sosul de chili dulce și zahărul într-un bol mare, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Chili DulceSos De Chili Dulce
Oțet De OrezOțet De Orez
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MaionezăMaioneză
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
UsturoiUsturoi
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Amestecați cilantro și ceapa roșie în pansament. Se amestecă varza în amestecul de pansament, aproximativ 1 cană la un moment dat, până când toată varza este acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă RoșieCeapă Roșie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
VarzăVarză

Echipamente

DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții7
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista