Chipotle Coleslaw este un fără gluten și vegetarian garnitură. O porție conține 159 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați chipotle chile, zahăr, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Salată De Varză Chipotle, Salată De Varză Chipotle, și Salată De Varză Smoky Chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți pansamentul: într-un castron mediu, amestecați maioneza, smântâna, oțetul, melasa, zahărul, chile tocat, sosul adobo și 1 linguriță. sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Adobo
Maioneză
Smântână
Melasă
Oțet
Ardei Iute
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Într-un castron mare, aruncați împreună varză, ceapă verde și 3/4 cană coriandru tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
1 Kg Tortillas De Maíz
Varză
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se toarnă pansamentul peste legume, se aruncă bine și se dă la frigider timp de cel puțin 30 de minute și până la 4 ore. Înainte de servire, adăugați mai multă sare dacă doriți și împrăștiați 1/4 cană rămasă de coriandru tocat deasupra.