Salată de unt cu vinetă de Chutney
Salata de unt cu vinaigretă de Chutney este o fără gluten și vegan rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 288 calorii. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de stafide aurii, țelină, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Salată mixtă cu vinetă cremoasă, Salată de spanac de curcan cu vinetă de Chutney, și Salată De Creveți, Mazăre Și Orez Cu Vinetă De Chutney De Mango.
Instrucțiuni
Bateți împreună primele 6 ingrediente într-un castron mic; bateți treptat în ulei până se omogenizează.
Combinați salata verde, țelina, castraveții și stafidele într-un bol de salată; aruncați bine. Chiar înainte de servire, turnați cantitatea dorită de pansament peste salată și aruncați bine. Puneți la frigider orice pansament rămas pentru alte utilizări.