Salată de ton și cuscus

Salată de ton și cuscus
Salata de Tunan și cuscus este o fără lactate felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 437 calorii, 24g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de usturoi, sare, cuscus israelian și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este spectaculos. Încercați Salată israeliană de cuscus și ton, Ton ars cu salată de cuscus, și Cuscus De Ton Picant pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună ulei de măsline, suc de lămâie, usturoi și 1/2 linguriță. sare într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Aduceți bulionul la fiert într-o tigaie grea. Se amestecă cuscusul, se acoperă, se reduce focul la minim și se fierbe până se înmoaie, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CuscusCuscus
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Transferați cuscusul pe o foaie mare de prăjituri, întindeți-l și lăsați să se răcească timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CuscusCuscus
Cookie-uriCookie-uri
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Transferați cuscusul într-un castron și amestecați broccoli, ton, măsline și pătrunjel. Aruncați cu pansament pentru a acoperi. Se condimentează cu sare suplimentară, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat
CuscusCuscus
PătrunjelPătrunjel
MăslineMăsline
SareSare
TonTon
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se servește imediat sau se acoperă și se dă la frigider până la 1 zi.

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Darioush Signature Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 69 de dolari pe sticlă.
Darioush Signature Merlot
Darioush Signature Merlot
Sezonul de creștere moderat din 2008 a produs cantități mici de Merlot matur, foarte concentrat. Vinul rezultat oferă un profil de fructe întunecate dense, expresive-zmeură neagră, cireșe și smochine uscate susținute de un miez strâns de cacao întunecată, lemn dulce și cola. Taninurile dulci și suculente adaugă complexitate texturală, în timp ce un finisaj frumos și lung dezvăluie note de rozmarin, scorțișoară și cracker graham. Amestec: 90% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista