Salată De Ton Fumuriu

Salată De Ton Fumuriu
Salata de ton afumat este o fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian felul principal. O porție conține 236 calorii, 13g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați 2 țelină, fum lichid, gust de murături și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la Food.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Bărci Cu Murături De Ton Fumuriu-Fără Carbohidrați Și Fără Gluten, Salată de ton sănătoasă, delicioasă, adevărată de duminică - pentru salată de ton, topiți, și Beneficiile pentru sănătate ale tonului: salată Antipasto Tunan mediteranean pentru rețete similare.

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca Provincia Peju Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
Provincia Peju Merlot
Provincia Peju Merlot
De culoare rubinie profundă, Merlot 2016 oferă arome parfumate, stratificate, de rodie suculentă, condiment de copt și un indiciu de cedru. Fructele luxuriante de cireșe și mure învelesc Palatul. Notele moi de migdale prăjite și vanilie culminează cu un finisaj elegant. Delicios acum, acest Merlot va continua să se maturizeze în următorii 6-8 ani.Amestec: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista