Salată De Ton Cu Fasole Albă

Salată De Ton Cu Fasole Albă
Salata de ton cu fasole albă este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 281 calorii, 31g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $2.65 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 545 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână roșii cherry, fasole cannelini, sare de mare și piper măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 97%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată De Ton Și Fasole Albă, Salată de Tunan și fasole albă, și Salată de fasole albă și ton.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un castron mare, adăugați tonul, rezervând uleiul de măsline într-un castron mic separat. Rupeți tonul în bucăți de mușcătură cu o furculiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați fasolea și caperele. În castronul de ulei de măsline, adăugați oțetul de vin roșu. Ar trebui să aveți 1 parte de oțet la 2 părți de ulei - adăugați mai mult ulei de măsline extravirgin, dacă este necesar. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se toarnă pansament pe amestecul de ton, fasole și caper și se lasă aromele să se infuzeze în timp ce feliați legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
5
Adăugați ceapa și roșiile în amestecul de ton și aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
6
Așezați rucola pe un platou decorativ mare și acoperiți cu amestec de ton. Rupeți frunzele proaspete de busuioc deasupra și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista