Salată De Ton Cu Fasole Albă
Salata de ton cu fasole albă este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 281 calorii, 31g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $2.65 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 545 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână roșii cherry, fasole cannelini, sare de mare și piper măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 97%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată De Ton Și Fasole Albă, Salată de Tunan și fasole albă, și Salată de fasole albă și ton.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-un castron mare, adăugați tonul, rezervând uleiul de măsline într-un castron mic separat. Rupeți tonul în bucăți de mușcătură cu o furculiță mare.
Adăugați fasolea și caperele. În castronul de ulei de măsline, adăugați oțetul de vin roșu. Ar trebui să aveți 1 parte de oțet la 2 părți de ulei - adăugați mai mult ulei de măsline extravirgin, dacă este necesar. Se condimentează cu sare și piper.
Se toarnă pansament pe amestecul de ton, fasole și caper și se lasă aromele să se infuzeze în timp ce feliați legumele.
Adăugați ceapa și roșiile în amestecul de ton și aruncați ușor.
Așezați rucola pe un platou decorativ mare și acoperiți cu amestec de ton. Rupeți frunzele proaspete de busuioc deasupra și serviți imediat.