Salată De Tilapia În Stil Cubanez

Nevoie de o fără gluten, fără lactate, întreg 30 și felul principal pescatarian? Salata de Tilapia în stil cubanez ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 364 calorii, 31g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $4.2 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați suc de ananas, frunze de mentă, bucăți de ananas și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Salată de ananas și homar cu pâine de zahăr glazurată garnisită cu nucă de cocos prăjită și creveți la grătar cu citrice în stil cubanez, Pui În Stil Cubanez, și Șuncă Proaspătă În Stil Cubanez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În paharul de măsurare din sticlă de 1 cană, bateți toate ingredientele pentru pansament cu un tel de sârmă.
Setați controlul cuptorului la fiert. Pe raft în tigaie, puneți pește; pulverizați vârfurile de pește cu spray de gătit.
Presărați blaturi de pește cu 2 linguri de suc de lămâie și sarea condimentată. Se fierbe cu blaturi de 4 până la 6 inci de la căldură 6 până la 8 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu furculița.
Între timp, pe fiecare dintre cele 4 farfurii, aranjați 1 cană de salată verde. Împărțiți ananasul între farfurii.
Așezați peștele pe sau lângă verdeață.
Sprângeți verdele și peștele cu menta.
Se servește cu pansament.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Tilapian în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.