Salată De Taco De Pui

Salată De Taco De Pui
Salata reteta de pui Taco ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 25 minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 67 calorii. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 25. Dacă aveți la îndemână chipsuri de tortilla grosieră, pansament clasic de fermă, taco Bell și salsa groasă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată De Taco De Pui, Salată De Taco De Pui, și Salată De Taco De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti si amestecati puiul in tigaie mare stropita cu spray de gatit la foc mediu 4 min. sau până când se termină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați pansament și salsa; se amestecă până se omogenizează. Gatiti 1 pana la 2 min. sau până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
3
Așezați 2 căni de salată pe fiecare dintre cele 4 farfurii; se presară uniform cu chipsuri. Se acoperă cu amestec de pui și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
EnRoute Vinăria Les Pommiers Pinot Noir
EnRoute Vinăria Les Pommiers Pinot Noir
O petală de trandafir uscată parfumată și potpourri de fructe de pădure curg o intrare luxuriantă și suculentă. Conservele de zmeură mai întunecate și aromele de mure umplu midpalatul, cu accente de cuișoare și podea de pădure care arată până la final. Acest vin este opulent și mătăsos de la început până la sfârșit, cu note minunate de fructe și condimente care persistă pe gust.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții25
Scor De Sănătate2
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista